Aston Villa-speler is opmerkingen over virale video van zijn vriendin beu: "Geen respect!" Sport
Aston Villa-speler is opmerkingen over virale video van zijn vriendin beu: "Geen respect!"
Sport

Aston Villa-speler is opmerkingen over virale video van zijn vriendin beu: "Geen respect!"

Momenteel gaat een video van de profvoetbalster Alisha Lehmann (23) viraal. Haar partner, Aston Villa-speler Douglas Luiz (24) vindt dat niet zo fijn. Een journalist waagde het om er een opmerking over te maken en Luiz beet terug. “Je weet niet wat respect is!” sneerde hij.

Op social media is Alisha Lehmann een van de populairste speelsters ter wereld. Op Instagram heeft ze 8,3 miljoen volgers. Ter vergelijking: de Nederlandse Lieke Martens heeft er 1,3 miljoen, Gouden Bal-winnares Alexia Putellas zit aan 2 miljoen volgers en de Amerikaanse Megan Rapinoe heeft er 2,2 miljoen. In de bewuste video viert Lehmann een doelpunt en dat doet ze door op te springen en naar haar rugnummer te wijzen. Niks speciaal zou je zeggen, ware het niet dat veel kijkers zeiden dat ze vooral oog hadden voor ‘iets anders’.

“Duidelijk nooit respect geleerd”

De Brazliaanse journalist Milton Neves verwoordde het zo: “Maar even eerlijk: weet je na het zien van de video effectief wat haar rugnummer is?” Hij alludeerde op die manier dat veel mensen bij het zien van de video eerder aandacht zouden hebben voor het lichaam van Lehmann dan voor haar naam of rugnummer. Neves verwijderde ondertussen zijn tweet, maar Douglas Luiz diende hem snel van antwoord.

Luiz tweette: “Je bent een ervaren man en zit al jaren in het voetbal. Maar nu post je een respectloze video, zowel voor het vrouwenvoetbal als voor de speelster in kwestie die toevallig ook mijn vriendin is. Je weet niet wat respect is, dat heb je duidelijk nooit geleerd.” Luiz en Lehmann zijn een koppel sinds 2021 en leerden elkaar kennen in de schaduw van Villa Park. Eerder had Lehmann een relatie met Ramona Bachmann, haar ploeggenote bij de Zwitserse nationale ploeg. Hieronder trouwens het filmpje waarvan sprake nog wat leuke foto’s van de speelster van Aston Villa…

(Bron: HLN.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties