Australische 'rising star' shockeert bokswereld met brutale KO: "Dit was beangstigend!" Sport
Australische 'rising star' shockeert bokswereld met brutale KO: "Dit was beangstigend!"
Sport

Australische 'rising star' shockeert bokswereld met brutale KO: "Dit was beangstigend!"

De opkomende Australische ster van de bokssport Isaac Hardman verblufte én shockeerde de bokswereld met een brutale KO in zijn laatste kamp tegen Beau Hartas, die bewegingloos tegen het canvas bleef liggen. Na zijn eerste verliespartij in zijn carrière tegen Michael Zerafa in april, wilde Hardman een statement maken en opnieuw winnen. De Australiër deed dus veel meer dan dat!

"Misselijkmakend"

Het gevecht vond plaats op de undercard van een wereldtitelgevecht in het cruisergewicht tussen Mairis Briedis en Jai Opetaia. Hardman stond tegenover Hartas, die loodgieter is en bokser in zijn vrije tijd, dus de eerstgenoemde was de grote favoriet. Hardman landde een brutale rechtse die bij Hartas het licht volledig liet uitgaan, voordat hij het canvas raakte in een angstaanjagende scène.

Het was een bijzonder alarmerend gezicht om te zien en Hartas was voor enkele minuten buiten westen, maar hij kreeg onmiddellijk medische hulp en hij kwam uiteindelijk weer overeind tot opluchting van het aanwezige publiek in het Golf Coast Convention and Exhibition Centre. "Een misselijkmakende, verwoestende knock-out klap” zei een van de commentatoren. Een collega-commentator voegde daaraan toe: "We zien graag knock-outs. We houden van harde gevechten. We houden er niet van om dat te zien. Dat was beangstigend." Hieronder kun je de heftige beelden bekijken.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties