Belg stante pede uit Olympische delegatie gezet Sport
Belg stante pede uit Olympische delegatie gezet
Sport

Belg stante pede uit Olympische delegatie gezet

Gijs Van Hoecke mag zijn olympische deelname op zijn buik schrijven: nadat het BOIC de beelden van zijn kroegentocht onder ogen kreeg, hebben ze de wielrenner direct naar huis laten vertrekken.

Deze ochtend lieten we nog weten dat de jonge wielrenner wat ons betreft de medaille comazuipen verdient en nu blijkt dat gedrag hem duur te komen staan. Woordvoerder Luc Lampaer van het BOIC liet weten niet blij te zijn met zijn fratsen: "We betreuren dit voorval, dat - gelukkig - geen enkele negatieve invloed had op het leven in het olympisch dorp en op de rust van de atleten in competitie."

Toch moet Van Hoecke terug naar huis: "Na ruggenspraak met de Team Leader van de Belgische wielrennersploeg hebben we beslist de betrokken atleet stante pede naar huis te sturen." Ook zijn kompaan Kenny De Ketele heeft zich al gedistantieerd van de feiten. Ja, zo duur is een pintje nog nooit betaald... (AN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties