Bij een WWE-rumble tussen alle Premie League-managers zou Vincent Kompany iedereen verslaan Sport
Bij een WWE-rumble tussen alle Premie League-managers zou Vincent Kompany iedereen verslaan
Sport

Bij een WWE-rumble tussen alle Premie League-managers zou Vincent Kompany iedereen verslaan

Vincent Kompany zou van alle managers in de Premier League de beste worstelaar zijn, dat zeggen ‘experts’. De Burnley-baas zou de ‘last man standing’ zijn als er een Royal Rumble in WWE-stijl in de ring zou plaatsvinden. Hij kwam als beste uit een onderzoek voor Robert Edwards. Sean Dyche en Jürgen Klopp staan respectievelijk op 3 en 4, terwijl Paul Heckingbottom de top 5 compleet maakt.

Het zal niemand verbazen dat de 75-jarige Crystal Palace-manager Roy Hodgson als eerste zou afhaken. SportsLens stelde de ‘odds’ voor de fictieve worstelwedstrijd samen. Kompany en Edwards kregen allebei 7/1, Sean Dyche 10/1, Jurgen Klopp 14/1 en Paul Heckingbottom 16/1. Lee Astley van SportsLens zei: "Vincent Kompany stond bekend als een harde man in zijn periode als speler en omdat hij pas de laatste jaren met pensioen is gegaan, zou hij zeker iemand zijn om rekening mee te houden in een worstelkamp.”

"Sean Dyche is nog zo'n manager die niet zou misstaan in een worstelring en hij zou ook kans maken om de ‘last man standing’ te zijn. Hoewel ik Kompany nog net iets meer kans geef. Jurgen Klopp en David Moyes zijn dan weer wat over hun hoogtepunt heen als het gaat om fysiek, dus ze zouden moeten vertrouwen op ervaring en misschien zelfs wat buigen van de regels als ze een kans willen maken in de Premier League Royal Rumble,” besloot Astley.

(lees verder onder de video)

Hieronder vind je de ‘odds’ van alle managers uit de Premier League:

- Vincent Kompany - 7/1

- Robert Edwards - 7/1

- Sean Dyche - 10/1

- Jurgen Klopp - 14/1

- Paul Heckingbottom - 16/1

- Thomas Frank - 16/1

- Mauricio Pochettino - 25/1

- Pep Guardiola - 25/1

- Erik ten Hag - 25/1

- Roberto De Zerbi - 25/1

- Androni Iraola - 25/1

- Mikel Arteta - 25/1

- David Moyes - 25-1

- Ange Postecoglou - 25/1

- Unai Emery - 25-1

- Julian Lopetegui - 25/1

- Marco Silva - 25/1

- Steve Cooper - 33/1

- Roy Hodgson - 500/1

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties