Bij Het Journaal maakte ze een heel 'lullige' en grappige overgang naar Marc Overmars nieuws Sport
Bij Het Journaal maakte ze een heel 'lullige' en grappige overgang naar Marc Overmars nieuws
Sport

Bij Het Journaal maakte ze een heel 'lullige' en grappige overgang naar Marc Overmars nieuws

Indien je een klein beetje het sportnieuws volgt dan weet je dat er heel wat te doen is om de aanstelling van Marc Overmars bij voetbalclub Antwerp. Zo was hij tot twee maand geleden succesvol sportief directeur bij Ajax, maar werd onmiddellijk op straat gezet toen bleek dat Marc wel eens geregeld ongevraagde dickpics stuurde naar vrouwelijke medewerkers van de club.

Bij Antwerp vonden ze dat Marc wel een tweede kans verdiende. Zijn aanstelling werd groots en trots aangekondigd, maar veel woorden werden er niet vuil gemaakt over zijn toch wel opvallenden verleden dat uiteindelijk nog altijd maar enkele weken geleden was. Wat resulteerde waren heel wat boze sponsors die zich massaal terugtrokken. Dat zijn ettelijke honderdduizenden euro's minder voor de club.

Groot nieuws natuurlijk in Het Journaal op één en zij maakte nu wel een heel 'lullige' overgang tijdens de uitzending naar Marc Overmars. We zouden bijna durven denken dat ze bij de montage dit heel bewust hebben gedaan en best wel grappig vonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties