De favoriete voetballer van Zidane is een Belg (video)

Zinedine Zidane, de legendarische Franse voetballer, is nog steeds bezeten van het spelletje. Hij selecteerde een aantal jongeren voor het trainingscentrum van Real Madrid en daar zit een Belg bij.In dat trainingscentrum bereidt de grootmeester de jongeren voor het ‘All 5 Game’ tornooi voor, dat georganiseerd wordt door Adidas. Op dat tornooi wordt geen veldvoetbal […]

Zinedine Zidane, de legendarische Franse voetballer, is nog steeds bezeten van het spelletje. Hij selecteerde een aantal jongeren voor het trainingscentrum van Real Madrid en daar zit een Belg bij.
In dat trainingscentrum bereidt de grootmeester de jongeren voor het ‘All 5 Game’ tornooi voor, dat georganiseerd wordt door Adidas. Op dat tornooi wordt geen veldvoetbal gespeeld, maar wel de vijf tegen vijf-variant, Futsal. En onder die geselecteerden zit dus Léamssi, een in Brussel geboren jongeman van 21 jaar die ondertussen professioneel Futsal-speler is.

Hij opent zijn trukendoos in onderstaande video, terwijl je daaronder nog kan zien hoe hij zijn leermeester door de benen speelt. (KA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.