De foto van 1 miljard: kiekje van Ronaldo met topboksers en steenrijke Saoedi leidt tot wilde speculaties Sport
De foto van 1 miljard: kiekje van Ronaldo met topboksers en steenrijke Saoedi leidt tot wilde speculaties
Sport

De foto van 1 miljard: kiekje van Ronaldo met topboksers en steenrijke Saoedi leidt tot wilde speculaties

Een foto waarop wel wat ‘fortuin’ verzameld staat, verspreidt zich wereldwijd: op de foto staan topboksers Anthony Joshua, Tyson Fury en Francis Ngannou, samen met niemand minder dan Cristiano Ronaldo. De reden? Mogelijk is er een mysterieus ‘superproject’ rond CR7 in ontwikkeling.

De Britse bokser Tyson Fury deelde op het sociale platform een foto waarop hij te zien is met zijn collega-boksers Anthony Joshua en Francis Ngannou, voetbalster Cristiano Ronaldo en Turki Alalshikh, de vooraanstaande bokspromotor in Saoedi-Arabië. Dat de drie topboksers Fury, Joshua en Ngannou zich in Saoedi-Arabië bevinden, is niet toevallig. Joshua en Ngannou gaan de strijd met elkaar aan in Riyadh, terwijl Fury aanwezig is om zijn broer Roman aan te moedigen, die ook een gevecht heeft. 'The Gypsy King' Fury zal bovendien in mei zelf deelnemen aan een wedstrijd tegen Oleksandr Usyk in Riyadh.

Geheim project met Ronaldo in de hoofdrol?

"Nadat ik mijn tegenstander heb verslagen, wil ik het opnemen tegen de winnaar van Joshua-Ngannou." De vraag blijft echter: wat doet Cristiano Ronaldo te midden van al dat boksgeweld op de foto? De redenen lijken voor de hand te liggen. Ronaldo voetbalt en woont in Riyadh, maar hij is ook een liefhebber van boksen. Maar misschien is er meer aan de hand. En dat heeft mogelijk te maken met Turki Alalshikh. Dat is een bokspromotor die in een recente post op X sprak over een geheim project met Ronaldo in de hoofdrol dat de komende maanden in Riyadh onthuld zal worden.

(lees verder onder de foto)

'De foto van één miljard'

In de wereldwijde pers wordt het kiekje ‘de foto van één miljard’ genoemd. Als je bedenkt hoeveel geld deze sterren vertegenwoordigen, dan ga je daarvan duizelen. Saoedi-Arabië wil Las Vegas onttronen als het epicentrum van de bokswereld, en Alalshikh speelt daarin een belangrijke rol. En nu dus ook in een mysterieus project rond Ronaldo. Het is afwachten wat de ‘welgestelde’ Saoedi's nu weer in petto hebben.

(Bron: hln.be - Intropic: Instagram)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties