'Dikke Ronaldo' toont even dat hij nog altijd over geweldige skills en neus voor goals beschikt Sport
'Dikke Ronaldo' toont even dat hij nog altijd over geweldige skills en neus voor goals beschikt
Sport

'Dikke Ronaldo' toont even dat hij nog altijd over geweldige skills en neus voor goals beschikt

Ronaldo Nazario, tegenwoordig ook wel ‘Dikke Ronaldo’ genoemd, beschikt vandaag nog altijd over het talent dat hem ooit een van de beste voetballers ter wereld maakte. En dat heeft hij onlangs bewezen in een wedstrijdje vijf tegen vijf.

Ronaldo, nu 45, was een van de beste spelers van zijn generatie, en hij won twee keer de prestigieuze ‘Ballon d’Or’. Hij maakte tijdens zijn carrière maar liefst 414 goals voor zijn clubs en de nationale ploeg van Brazilië. Op het WK van 2002 werd hij topscorer en hielp zo zijn land naar de eindzege.

De voormalige speler van onder andere PSV, Real Madrid en Barcelona liet in een vijf tegen vijf wedstrijdje zien dat hij best nog aardig kan ballen. Eerst zet hij een verdediger met een paar schaarbewegingen in de wind, daarna volgt nog een kwieke links-rechts beweging, waarna hij de bal onhoudbaar in doel knalt. De fans op de social media zijn door het dolle heen en het filmpje – dat je hieronder vindt – gaat keihard viraal.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties