Dit bedrag krijgt Rico Verhoeven op de rekening na zijn overwinning op Levi Rigters in de GLORY Grand Prix Sport
Dit bedrag krijgt Rico Verhoeven op de rekening na zijn overwinning op Levi Rigters in de GLORY Grand Prix
Sport

Dit bedrag krijgt Rico Verhoeven op de rekening na zijn overwinning op Levi Rigters in de GLORY Grand Prix

Het GelreDome-stadion trilde op zijn grondvesten na de imposante overwinning van de King of Kickboxing, Rico Verhoeven op Levi Rigters tijdens de recente GLORY Grand Prix. Deze triomf bracht niet alleen de felbegeerde GLORY Grand Prix-titel met zich mee, maar ook een aanzienlijke financiële beloning.

Aan het begin van de avond versloeg Verhoeven de Fransman Sofian Laidouni op punten. In de daaropvolgende halve finale slaagde hij erin de bijna 40 kilo zwaardere Nabil Khachab te overwinnen (ook op punten). De wedstrijd tegen Khachab kreeg nog een staartje toen Verhoevens ‘aartsvijand’ Jamal Ben Saddik, trainer van Khachab, de ring betrad en Verhoeven een trap wilde verkopen.

(lees verder onder de video)

Prijzengeld voor Rico Verhoeven in GLORY

In de finale nam Verhoeven het op tegen de jonge Levi Rigters en dat werd zeker geen ‘walk in the park’. Verhoeven ging zowaar neer na een verrassende ‘spinning fist’ van Rigters, maar kon uiteindelijk toch zijn opponent vellen, wat resulteerde in een aanzienlijke prijzenpot van maar liefst € 500.000. Niet slecht voor een avondje doen wat je graag doet!

(Bron: Gewoon Voor Hem)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties