Docuserie over hoe ‘Dikzak’ Will Smith (100 kg) naar spierbundel gaat in 6 maanden kan je nu gratis bekijken Sport
Docuserie over hoe ‘Dikzak’ Will Smith (100 kg) naar spierbundel gaat in 6 maanden kan je nu gratis bekijken
Sport

Docuserie over hoe ‘Dikzak’ Will Smith (100 kg) naar spierbundel gaat in 6 maanden kan je nu gratis bekijken

Als we praten over de grootste en populairste Hollywood-acteurs dan kan je Will Smith moeilijk negeren. Je zou het bijna vergeten, maar de Amerikaan is ondertussen alweer 53 jaar. Op Instagram toonde Will 6 maanden geleden dat hij ook met flink wat coronakilo’s sukkelde, maar hij was steevast van plan om er iets aan te doen.

In 6 maanden naar de beste vorm van zijn leven

Op een bepaald moment woog Will maar liefst 100 kg. Op Instagram toonde hij zijn dad bod toen in volle glorie, maar onthulde dat hij er iets aan gaat doen en dat we dit allemaal zouden kunnen volgen via een YouTube-serie. Afvallen was ook echt nodig want de acteur heeft nog actiefilms zoals Bright 2 en Bad Boys 4 op de planning staan.

De eerste twee afleveringen van deze nieuwe docuserie over zijn transformatie in een halfjaar kan je nu gratis bekijken op YouTube. Elke aflevering duurt een 20-tal minuten waar Will ook een inkijkje in zijn leven geeft. De eerste 2 afleveringen kan je nu alvast hieronder bekijken.

De volgende afleveringen verschijnen de komende dag. Elk dag wordt er een nieuwe op YouTube gesmeten tot 12 november. In totaal zijn er dus 6 episodes. Het zouden overigens soms ook heftige afleveringen zijn omdat de filmster ook zal praten over het moment waar hij zijn vader wou vermoorden en hoe hij een tijdje heeft gesukkeld met zelfmoordgedachten.

https://youtu.be/-9WDEFtSU_M

https://youtu.be/ZvYPIJT6JpM

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties