Doelman knalt club naar de titel vanop de stip maar vooral de viering gaat de wereld rond Sport
Doelman knalt club naar de titel vanop de stip maar vooral de viering gaat de wereld rond
Sport

Doelman knalt club naar de titel vanop de stip maar vooral de viering gaat de wereld rond

Crvena Zvezda – beter gekend als Rode Ster Belgrado – werd voor de vijfde keer op rij Servisch voetbalkampioen na een 3-1 overwinning tegen Vozdovac. De Canadese doelman Milan Borjan knalde in blessuretijd vanop de penaltystip de beslissende treffer tegen de netten. Maar vooral de viering nadien ging de wereld rond.

Nadat hij scoorde spurtte Borjan het ganse veld over naar de vurige – letterlijk! – spionkop van Rode Ster. Daar stond het kot al in vuur en vlam. De doelman liet zich op zijn knieën vallen en maakte enkele keren een buiging voor de harde kern. Het dak ging eraf!

Het verhaal van Borjan is op zich al heel opmerkelijk. Tijdens de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië ontvluchtte hij als tiener samen met zijn familie het land, waarna ze in Canada terechtkwamen. In 2017 keerde hij terug naar Servië en werd er een clubicoon van Rode Ster Belgrado.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties