Dries Mertens in tranen na waanzinnige goal en ongelofelijk record Sport
Dries Mertens in tranen na waanzinnige goal en ongelofelijk record
Sport

Dries Mertens in tranen na waanzinnige goal en ongelofelijk record

Dries Mertens mag toch zeggen dat hij het heeft gemaakt. Zo werd hij als tiener nog weggestuurd bij Anderlecht omdat hij te klein was en het nooit zou maken in het voetbal, maar kijk nu. De kleine Belg die volgende maand alweer 34 wordt, speelt nog altijd de pannen van het dak bij het grote Napoli.

Zo was hij gisteren één van de hoofdrolspelers in een indrukwekkende 5/2 overwinning tegen concurrent Lazio. Dries zette voor zichzelf de kers op de taart met een prachtige goal. Eentje die daarna niet alleen gepaard ging met zijn bekende hartje, maar ook enkele tranen omdat zijn grootmoeder deze week overleden is.

Ondertussen zit Mertens al aan 102 goals bij Napoli. Een evenaring van het record van Antonio Vojak. Nog eentje erbij en Dries staat helemaal alleen bovenaan op gebied van meeste goals ooit in de historie van Napoli. Hij staat nu trouwens al 21 goals boven legende Diego Maradona.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties