Efficiënt Bergen klopt Oud-Heverlee Leuven Sport
Efficiënt Bergen klopt Oud-Heverlee Leuven
Sport

Efficiënt Bergen klopt Oud-Heverlee Leuven

Een helft lang kon OH Leuven de indruk wekken dat het zijn voet naast het team van Enzo Scifo kon zetten. Ijdele hoop, zo zou blijken, want in een erg sterke tweede periode werden de Leuvenaars met hun neus op de feiten gedrukt. Vooral de indrukwekkende Bergense aanvalslinie liet daar geen twijfel over bestaan.

Bergen en Leuven deden hun uiterste best om het de toeschouwers naar de zin te maken. Zola scoorde al vroeg vanuit vrije trap. De reactie kwam meteen. Ibou mocht op zijn beurt een vrije trap nemen en vond voor doel Geraerts die scoorde. Even bleef het rustig tot Timmermans, op aangeven van Nicaise, met een vermoedelijk niet zo bedoelde deviatie in de verste hoek besloot. OHL deed wat het moest doen en scoorde meteen tegen. Ibou diste een knappe slalom op en liet Werner kansloos. De kers op de taart kwam van Franquart. Die haalde hard uit op een bal die via de staak weer in het veld sprong. Met een 3-2 ruststand was het spektakel troef gezien zowat elke poging tot een doelpunt leidde.

Leuven kende meteen zijn opdracht. Bergen speelde op de situatie in door de bezoekers minder ruimte te laten en bleef mikken op snelle uitbraken van zijn vinnig voorlijn. Ibou haalde vanuit een scherpe hoek uit maar Werner redde met de vuist. Aan de overzijde plaats Nong voorlangs. Jarju was efficiënter en zette een wijfelende verdediging voor schut. Het verhaal eindigde voor OHL nog slechter want Nong scoorde een vijfde treffer voor Bergen dat uiterst efficiënt speelde en daarvoor zelfs Perbet niet nodig had.

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties