"Ik ontdekte dat mijn lief geabonneerd is op een pikante website. Alle mannen doen dat, zegt hij" Stories
"Ik ontdekte dat mijn lief geabonneerd is op een pikante website. Alle mannen doen dat, zegt hij"
Stories

"Ik ontdekte dat mijn lief geabonneerd is op een pikante website. Alle mannen doen dat, zegt hij"

Wanneer je in een relatie zit, is het belangrijk om eerlijk en open te zijn. Als koppel stel je grenzen en begrijp je elk detail van elkaar. Maar blijkbaar is dat niet altijd het geval. Neem nu dit verhaal van een vrouw die verbijsterd was nadat ze het geheim van haar vriend had ontdekt…

De anonieme vrouw deelde haar verhaal in een populaire thread op Reddit. Ze vertelde dat het koppel nu iets meer dan een maand samen is. Ze beweerde dat ze merkte dat haar partner geabonneerd is op een pikante website voor volwassenen waar hij betaalt om privéfoto's van andere vrouwen te bekijken.

"Ik ontdekte dat hij OnlyFans gebruikt"

De vrouw zei: “We hebben al meer dan een maand een relatie en ik kwam er onlangs achter dat hij OnlyFans gebruikt, waarvan hij weet dat ik het niet leuk vind. Toen ik hem ermee confronteerde zei hij dat het heel gewoon is voor mannen om dat te doen en dat ik er geen punt van moet maken.” De vrouw vroeg toen: “Is het echt gebruikelijk?” Het zal niemand verbazen dat het bericht honderden reacties opleverde en dat mensen hun mening over de situatie wilden delen.

(lees verder onder de afbeelding)

"Ik ontdekte dat mijn lief geabonneerd is op een pikante website. Alle mannen doen dat, zegt hij"

"Maak het uit!"

Een van hen zei: “Lmao! Hij probeert je niet te belazeren hoor, het is heel gewoon voor mannen. Maak er maar geen probleem van.” Iemand anders reageerde een tikkeltje anders: “Mannen in een serieuze relatie doen dit niet! Ze respecteren hun partner. Wat een eikel, maak het uit!” Een ander voegde eraan toe: “Ik heb het gevoel dat de term ‘gaslighting’ de laatste tijd te veel wordt gebruikt en zijn betekenis heeft verloren, maar dit is eigenlijk een schoolvoorbeeld van gaslighting hier!”

"Hij overschrijdt een seksuele grens"

Nog een ander Reddit-gebruiker schreef: “Seksuele grenzen zijn subjectief, sommige koppels zijn oké met OnlyFans en sommige niet. Maar ik ben het er niet mee eens dat hij zegt dat het gewoon is omdat hij het doet om je gevoelens te verwerpen. OnlyFans is voor mij nog wilder dan Pornhub omdat hij betaalt om naar heel specifieke inhoud/meisjes te kijken. Je mag hier best boos en ongemakkelijk over zijn, want het lijkt erop dat hij een seksuele grens van jou overschrijdt.” Wat is jullie mening?

(Bron: Reddit – Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties