Einde van UFC-carrière voor Braziliaanse MMA-vechter nadat hij tegenstander in de arm bijt Sport
Einde van UFC-carrière voor Braziliaanse MMA-vechter nadat hij tegenstander in de arm bijt
Sport

Einde van UFC-carrière voor Braziliaanse MMA-vechter nadat hij tegenstander in de arm bijt

Tijdens het UFC-event in Las Vegas deed zich een bizar incident voor. De Braziliaan Igor Severino werd gediskwalificeerd nadat hij zijn tegenstander Andre Lima in de arm had gebeten. Hierdoor werd Severino meteen uit de UFC geschrapt.

Na het evenement in Las Vegas is de UFC-carrière van Igor Severino definitief voorbij. Hij was aan de verliezende hand in zijn gevecht tegen Andre Lima, en halverwege de tweede ronde besloot scheidsrechter Chris Tognoni het gevecht te stoppen na een clinch.In eerste instantie was er op de beelden weinig te zien, maar de situatie werd duidelijk toen Lima de binnenkant van zijn bovenarm toonde.

Einde UFC-carrière

Een duidelijke afdruk van Severino's gebit was diep in de huid van zijn tegenstander te zien. Dit was de allereerste keer dat zo'n bijtincident plaatsvond in de UFC, en uiteraard werd de dader gediskwalificeerd. De overwinning ging via diskwalificatie naar Lima. Direct na het gevecht kondigde UFC-voorzitter Dana White aan dat Severino niet meer zal terugkeren bij de organisatie.

(lees verder onder de video)

Tattoo

Lima reageerde echter op een ludieke manier op de beet die hij had geïncasseerd. Na zijn overwinning snelde hij naar een tattoo-artiest en liet hij de afdruk van Severino's gebit in inkt vereeuwigen, samen met de tekst 'U got fucking bit bonus'.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties