Einde WK voor kapotgetackelde uitblinker Anthony Vanden Borre Sport
Einde WK voor kapotgetackelde uitblinker Anthony Vanden Borre
Sport

Einde WK voor kapotgetackelde uitblinker Anthony Vanden Borre

Eindelijk stond ie in de basis, en nu al is het over & out voor Rode Duivel Anthony Vanden Borre. Een plezier om naar te kijken, pijn in het hart toen ie uit het WK werd getackeld. En dat vinden wij absoluut NIET leuk.
Balen was het, toen de geniale Anthony Vanden Borre genadeloos tegen de vlakte werd gewerkt. Zijn hartverscheurende kreet voorspelde weinig goeds en daarnet hoorden we het onverhoopte nieuws: barst in zijn kuitbeen, einde WK voor Tony.

Duizendmaal zonde, want Anthony fleurde de Belgische WK-prestatie grandioos op. Onvoorspelbare dribbels, zonder compassie naar voren tot de achterlijn hem tegenhield, acrobatische evenwichtsoefeningen óp de bal; we werden mateloos verwend en konden niet wachten op zijn circusactjes tegen de Verenigde Staten. Tot ene Lee C.Y. enkele minuten voor tijd komaf maakte met hem én ons heerlijk entertainment. Een smerige tackle verbrijzelde zijn kuitbeen tot barstens toe. Scheidsrechter Ben Williams was niet onder de indruk van zijn doodskreet en liet spelen.

Net zoals de Australiër geen krimp gaf toen een andere Zuid-Koreaan zich eerder in de wedstrijd voor Vanden Borre smeet in het strafschopgebied. Penalty of niet, er waren nog genoeg momenten waaruit duidelijk werd dat de bebaarde kletskop uit Brussel eraan moest. Geviseerd tot en met – in die mate zelfs dat een Wasilewski’tje net vermeden werd.

Soit, veranderen kunnen we het helaas niet. Hulde brengen aan zijn WK-prestatie wél. En daarom zijn we meer dan fier dat onderstaande facebookpagina de ronde doet. Blijven bollen, Tony! Wij kijken uit naar meer van jouw meesterlijkheid! (KDN)

De smerige tackle die Tony uit het WK flikkerde:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties