Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Fans furieus nadat Tessa Wullaert weer naast Gouden Schoen grijpt. Deze foto's verzachten misschien de pijn Sport
Fans furieus nadat Tessa Wullaert weer naast Gouden Schoen grijpt. Deze foto's verzachten misschien de pijn
Sport

Fans furieus nadat Tessa Wullaert weer naast Gouden Schoen grijpt. Deze foto's verzachten misschien de pijn

Op woensdag (25/01) werden er weer Gouden Schoenen en andere prijzen uitgedeeld aan de heren en dames voetballers/voetbalsters. Bij de mannen schoot – zoals door iedereen verwacht – Simon Mignolet de hoofdvogel af. Bij de dames ging de oppergaai naar Nicky Evrard. Bleef (wederom) in ‘tranen’ achter: Tessa Wullaert.

Tessa Wullaert (29) – die de fel begeerde prijs won in 2016, 2018 en 2019 – zag zo voor het derde jaar op rij een Gouden Schoen door haar neus geboord. De voorbije jaren was ze al zwaar ontgoocheld en dat was nu niet anders. Wullaert, afwezig op het gala, reageerde laconiek met een clown-emoji. En ergens kunnen we haar wel volgen…

Dit is Wullaert in cijfertjes voor 2022: de dubbel met Anderlecht, 35 competitiedoelpunten, 18 assists, goed EK met de Flames, toptransfer naar Fortuna Sittard, waar haar statistieken ook weer de moeite zijn. Dan verdient ze toch de Gouden Schoen, nietwaar?! Niet zo volgens de jury, die de prijs in de handen van Nicky Evrard duwde.

Wullaert werd tweede, de meest ondankbare plaats in het klassement. Het moet niet gezegd dat ook haar vele fans furieus reageerden op de sociale media. Het ging van ‘matchfixing’ over ‘schandalig’, tot ‘afvoeren die show’. Laten we die ongelooflijke woede en pijn wat proberen te verzachten met wat leuke foto’s van Tessa. We weten het: het is maar een kleine pleister op een grote wonde. Maar toch…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties