Fans overtuigd dat Roberto Martinez al 'moonwalkend' afscheid nam van de Rode Duivels Sport
Fans overtuigd dat Roberto Martinez al 'moonwalkend' afscheid nam van de Rode Duivels
Sport

Fans overtuigd dat Roberto Martinez al 'moonwalkend' afscheid nam van de Rode Duivels

De Rode Duivels hebben het niet gehaald in Qatar. Ondanks een aantal dikke kansen bleef het 0-0 tegen de Kroaten. Exit België en meteen ook exit Roberto Martinez, die zijn ontslag als bondscoach meteen na de match aankondigde.

Over een interview vlak na de wedstrijd waarin Martinez de aankondiging deed, is nu flink wat ‘commotie’ ontstaan op het internet. Na het interview verdwijnt hij immers op een bijzonder manier uit beeld.

“Ze moeten Smooth Criminal spelen”

Het leek wel alsof Martinez al ‘moonwalkend’ van het toneel verdween. Een fan schreef: “Heeft Roberto Martinez nu net al moonwalkend afscheid genomen van de Rode Duivels?” En andere zei: “Dit is zonder enige twijfel het hoogtepunt van de Belgen tijdens dit WK.” Een derde fan grapte: "Ze zouden Smooth Criminal moeten spelen op de achtergrond."

Ten slotte was er iemand die opmerkte: “Deze trieste aankondiging maakt me meer aan het lachen dan eigenlijk zou mogen." Het is de eerste keer dat de Rode Duivels in de openingsronde van het toernooi sneuvelen sinds het WK van 1998, toen het alle drie de groepswedstrijden gelijkspeelde. Martinez zei nog in het interview: "Het is niet gemakkelijk om wedstrijden op het WK te winnen.”

“Vertrekken met opgeheven hoofd”

“We waren niet onszelf in de eerste wedstrijd en we leden een verdiende nederlaag in onze tweede wedstrijd," ging hij verder. Vandaag waren we klaar, creëerden we kansen en vandaag is er geen spijt. We liggen eruit, maar we kunnen met opgeheven hoofd vertrekken.” Een aantal Rode Duivels die zelf een vlucht bekostigd hebben, zijn al geland in Zaventem. De rest volgt vannacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties