FENOMENAAL! Pak 10(!) keer je inzet voor winst van Real tegen Barça!

Verdien dik als Real wint!

Na een 1-3 zege in het Camp Nou zit Real Madrid stevig in het zadel om de Spaanse Supercup te winnen. Zinédine Zidane en zijn jongens kunnen het vol vertrouwen tegen aartsrivaal Barcelona opnemen. En met Ladbrokes kan je ook genieten van een heerlijke promotie!

SPEEL NU MEE! Pak 10(!) keer je inzet voor winst van Real Madrid tegen Barcelona! KLIK HIER!

Real Madrid lijkt op weg naar nieuw eremetaal. Het won – toch met enig gemak – van Barcelona in Camp Nou. De Madrilenen moeten het dan wel zonder Cristiano Ronaldo doen, maar spelers zoals Marco Asensio en Isco bewijzen dat ze zijn afwezigheid ook kunnen opvangen. Daarnaast keert ook Luka Modric terug.

Barcelona zit ook zonder een sterspeler: Neymar, die naar PSG is vertrokken. Zonder Neymar zijn de Catalanen ook duidelijk verzwakt. Hij was in de laatste 3 wedstrijden van Barcelona goed voor 3 goals en 2 assists. Maar zij hebben geen vervanger in de rangen rondlopen.

De statistieken spreken toch in het voordeel van Barcelona. Zo won Barcelona 3 van de laatste 4 uitwedstrijden tegen Real Madrid. Goals zullen er alleszins vallen, zo worden er gemiddeld 3,4 goals per wedstrijd gescoord in de laatste 43 wedstrijden tussen beide ploegen.

Real Madrid lijkt ook maar te blijven winnen. In eigen huis verloor het amper 1 van de laatste 14 wedstrijden. Buitenshuis heeft Barça het ook moeilijker, met 4 verloren wedstrijden in de laatste 9. Wij tippen dan ook Madrileense winst: 3-1.

SPEEL NU MEE! Pak 10(!) keer je inzet voor winst van Real Madrid tegen Barcelona! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Registreer je bij de bookmaker;
Zet minstens €10 op je rekening en zet in op Real;
Pak 10 keer je inzet bij winst van Real!

Leave a Reply

Your email address will not be published.