Finale EK futsal in Sportpaleis uitverkocht Sport
Finale EK futsal in Sportpaleis uitverkocht
Sport

Finale EK futsal in Sportpaleis uitverkocht

De finale van het EK futsal in Antwerpen op 8 februari is nu reeds uitverkocht. Dat laat de KBVB weten. Dertienduizend zitjes van het Sportpaleis zijn op dit moment aan de man gebracht. Toch zullen er in de komende dagen extra plaatsen gecreëerd worden, zodat er toch nog een aantal tickets kunnen worden verkocht.

Het EK futsal gaat dinsdagavond van start. Om 18u30 is er Rusland-Nederland (groep B). Om 21u beginnen de Belgische futsalduivels aan hun toernooi met een wedstrijd tegen Roemenië (groep A). Die wedstrijd, in de Lotto Arena, is ook uitverkocht.

De KBVB roept ook op aan de futsalfans om niet naar Antwerpen af te zakken zonder ticket. "De wedstrijd is volledig uitverkocht, bovendien spelen de Antwerp Giants om 20u30 ook een wedstrijd in het Sportpaleis, vlak naast de Lotto Arena", meldt de voetbalbond. "Het zal in de buurt en aan de afritten van de autostrade alvast voor erg druk verkeer zorgen."

Archieffoto Photo News: Titelhouder Spanje overhandigd de beker aan gastland België voor het EK Futsal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties