Game, set & flash: Italiaanse die wint op Australian Open zorgde destijds voor 'lingerieschandaal' (foto's) Sport
Game, set & flash: Italiaanse die wint op Australian Open zorgde destijds voor 'lingerieschandaal' (foto's)
Sport

Game, set & flash: Italiaanse die wint op Australian Open zorgde destijds voor 'lingerieschandaal' (foto's)

Camila Giorgi (31) stoot door naar de tweede ronde van de Australian Open na een ‘routinezege’ waarin ze slechts één game verloor tegen de Russische Anastasia Pavlyuchenkova. De Italiaanse tennisster heeft dankzij haar carrière op de baan en haar activiteiten als lingeriemodel naast de baan een grote aanhang op de sociale media. En enige tijd geleden zorgde ze met enkele pikante lingeriefoto’s nog voor een tropische storm in de tenniswereld.

De Italiaanse tennisster versloeg Pavlyuchenkova met 6-0 en 6-1 in Melbourne Park, en dat in slechts 55 minuten. Giorgi, die haar beste Grand Slam prestatie – een kwartfinale – wil evenaren, staat momenteel op plaats 69 van de wereld nadat ze in 2018 nog 29 was. Buiten de baan is Giorgi niet bang om met haar figuur te pronken. Haar Instagram, met 650.000 volgers, heeft in 2021 voor een beetje ‘opschudding’ gezorgd.

Toen haar lingeriefoto's online opdoken, zei een hater: "Kom op! Je bent prachtig, maar moet je echt je lichaam in het openbaar tentoonstellen om je zelfvertrouwen op te krikken?" En ook de mensen met iet of wat zeggenschap binnen het tennis vonden het allemaal maar niks. Maar Giorgi liet het niet aan haar hart komen en bleef leuke plaatjes delen. Het was trouwens niet de eerste keer dat Giorgi voor wat controverse zorgde.

Valse vaccinatieattesten

Op de French Open van vorig jaar werd ze door de scheidsrechter aangesproken op de grootte van de reclame op haar outfit, waarop ze antwoordde: “Ik heb geen andere jurk. Ik speel hier altijd mee.” Daarnaast ontstond er ook heisa toen Daniela Grillone – huisarts van de familie Giorgi – afgelopen februari werd gearresteerd. De aanklacht luidde dat er valse attesten werden afgeleverd met betrekking tot covid-vaccinaties.

Wat er ook van zij, in de volgende ronde van de Australian Open staat er voor Giorgi een wedstrijd tegen de kwalificatiespeelster Anna Karolina Schmiedlova op het programma. Ondertussen schotelen wij jullie hieronder nog wat leuke foto’s van de mooie Camila voor..

10 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties