Ghanese verdediger maakte twee heel bizarre owngoals in 7-0 nederlaag Sport
Ghanese verdediger maakte twee heel bizarre owngoals in 7-0 nederlaag
Sport

Ghanese verdediger maakte twee heel bizarre owngoals in 7-0 nederlaag

Hasmin Musah is een naam waar momenteel veel over wordt gesproken in Ghana. Tijdens een wedstrijd tussen Inter Allies en Ashanti Gold in de Ghanse Premiar League maakt de profvoetballer twee heel bizarre owngoals. Zo werd er met 7-0 verloren en zodra het 5-0 was, werd het Musah zijn moment om op te vallen.

Zowel in minuut 78 en 82 maakte hij een owngoal waar een gigantisch reukje aan zit. Zonder enige druk van een tegenstander schoot hij de bal doodleuk twee keer achter zijn eigen keeper. Hij werd hierna onmiddellijk gewisseld ook al stond hij nog maar een kwartiertje op het veld. Al had de verdediger achteraf blijkbaar wel een goed excuus voor zijn doelpunten.

Hij deed het blijkbaar als goede daad. Zo zou er een absurd groot bedrag zijn gezet op een 5-1 nederlaag. Hij wou het feestje van enkele gokkers verpesten: "Ik beloofde mijn trainer dat ik de weddenschap zou verpesten als hij me zou laten invallen. Na de wedstrijd werd ik door mijn ploeg gecomplimenteerd. Ik kreeg in het spelershotel te horen dat er werd gewed op een uitslag van 5-1. Ik besloot die weddenschap te verzieken, omdat ik wedden niet goedkeur."

Of zijn ploegmaten allemaal oprecht even gelukkig waren, durven we te betwijfelen. Het stond immers wel heel toevallig al 5-0 tot Hasmin Musah het feestje kwam verpesten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties