GTA 6 krijgt mogelijk twee hoofdpersonen, een man en een vrouw Sport
GTA 6 krijgt mogelijk twee hoofdpersonen, een man en een vrouw
Sport

GTA 6 krijgt mogelijk twee hoofdpersonen, een man en een vrouw

Een bekende insider genaamd Matheusvictorbr, zegt informatie te hebben over GTA 6. Deze insider heeft in het verleden vaker informatie gegeven over de projecten van Rockstar Games.

Volgens Matheusvictorbr gaat Grand Theft Auto 6 draaien om een tweeling wiens ouders zijn vermoord door het kartel van Brazilië. In de game zouden spelers in de schoenen staan van deze tweeling, een man en een vrouw. De broer zou werken voor de DOA, een fictieve versie van de Drugs Enforcement Agency. De zus zou zich proberen omhoog te werken in het kartel. Hierdoor ontmoeten de twee elkaar na lange tijd.

Volgends de insider zou de game zich afspelen in Carcer City, Cuba, Columbia en Vice City. De game zou ook verwoestbare gebouwen hebben. Tot slot verteld de insider dat de game op dit moment een geplande release heeft voor het jaar 2024.

Rockstar Games heeft dit gerucht niet bevestigd. Het enige wat officieel is bekendgemaakt is dat er wordt gewerkt aan de volgende ambitieuze GTA-game. Zoals altijd raden we aan om geruchten met een korreltje zout te nemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties