Haussler betrokken bij auto-ongeluk Sport
Haussler betrokken bij auto-ongeluk
Sport

Haussler betrokken bij auto-ongeluk

De Duitser Heinrich Haussler (Cervélo) was zaterdagavond betrokken bij een auto-ongeluk. Na onderzoek bleek dat de wielrenner te veel had gedronken. Er vielen geen gewonden, maar beide betrokken voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

Haussler koerste de voorbije week in de Ronde van Californië, maar keerde donderdag terug naar huis om uit voorzorg zijn knie te laten onderzoeken in Bazel. De Duitser was twee keer gevallen tijdens de race.

Het ongeval gebeurde toen Haussler zaterdagavond onderweg was naar huis van een feestje in Freiburg. De politie nam hem mee voor ondervraging en uit tests bleek dat het alcoholgehalte in zijn bloed de legaal toegelaten grens overschreed.

"Ik wil me verontschuldigen bij mijn hele team, maar vooral bij onze fans en partners," zei de 26-jarige Haussler. "Ik was bijzonder ontgoocheld over mijn voortijdige terugkeer van de Ronde van Californië door de problemen met mijn knie en had wat afleiding nodig. Maar dat kan geen excuus zijn. Het was onverantwoordelijk en onprofessioneel en ik heb diepe spijt voor wat ik heb gedaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties