Heel de wereld en België lacht na deze wel héél pijnlijke Tweet van het Rode Duivels-account Sport
Heel de wereld en België lacht na deze wel héél pijnlijke Tweet van het Rode Duivels-account
Sport

Heel de wereld en België lacht na deze wel héél pijnlijke Tweet van het Rode Duivels-account

Over wat er gisterenavond is gebeurd bij de Rode Duivels hoeven we ongetwijfeld geen uitgebreide samenvatting meer over te schrijven. De Duivels gingen pijnlijk onderuit na een comfortabele 2-0 voorsprong compleet uit handen te geven tegen Frankrijk.

De natie is boos en wellicht is het de teleurstelling teveel. Er wordt nu ook al luidkeels geroepen om koppen te laten rollen. Al zal het wellicht niet zo ver komen als de Duivels zondag geen pandoering krijgen tegen Italië in de match die eigenlijk niemand echt wil spelen.

Het zag er gisteren nochtans zo mooi uit. We gingen de Franse kippen eindelijk eens de mond snoeren. Ook het officiële twitter-account van de Rode Duivels was al aan het vieren en noemde het 'een comfortabele voorsprong'. De meest pijnlijke woorden dat de social media manager kon zeggen want Twitterend België (en heel Europa) ging even los hierna.

Het begon met deze Tweet:

Maar dat kwam toch wel in het gezicht terug als een boemerang

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties