Heerlijke beelden van dronken Max Verstappen die los gaat op overwinningsfeestje Sport
Heerlijke beelden van dronken Max Verstappen die los gaat op overwinningsfeestje
Sport

Heerlijke beelden van dronken Max Verstappen die los gaat op overwinningsfeestje

Max Verstappen kroonde zich afgelopen zondag tot wereldkampioen Formule 1. Hij wist Lewis Hamilton van een 8ste titel te houden. Niemand zal durven zeggen dat Mad Max zijn titel onverdiend is, maar het valt niet te ontkennen dat hij wel een stevige portie geluk had tijdens zijn laatste race.

Dat neemt echter niet weg dat dit de halve Belg en halve Nederlander niets kon schelen want na zijn titel gingen duidelijk alle remmen los in Abu Dhabi. Zijn 7 jaar oudere vriendin filmde onder andere de afterparty voor Max en het zag er daar in ieder geval verdomd gezellig uit.

Aan zijn gezang te horen en aan zijn ogen te zien had de kersverse wereldkampioen al behoorlijk diep in zijn glas gekeken en hij heeft natuurlijk groot gelijk. Zuipen tegen de sterren op, feesten als de beesten en achteraf wellicht nog een pikante after-after party in de slaapkamer met zijn Kelly. We zouden het wellicht allemaal doen na zo'n wereldprestatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties