Jake Paul maakt statement nadat regels wijzigen voor kamp tegen Tyson: "Niet boos zijn als ik hem KO mep" Sport
Jake Paul maakt statement nadat regels wijzigen voor kamp tegen Tyson: "Niet boos zijn als ik hem KO mep"
Sport

Jake Paul maakt statement nadat regels wijzigen voor kamp tegen Tyson: "Niet boos zijn als ik hem KO mep"

Tenzij je enkele maanden onder een steen hebt geleefd, weet je dat Mike Tyson op 20 juli de ring zal betreden om het op te nemen tegen Jake Paul. Op dat moment zal Tyson 58 jaar oud zijn. Onlangs konden jullie hier al lezen dat het ‘Texas Department of Licensing and Regulations’ groen licht heeft gegeven om de kamp te laten plaatsvinden als een officieel professioneel gevecht. Dit betekent dus onder andere dat er geen hoofdbescherming zal gedragen worden.

Deze beslissing heeft wat opschudding veroorzaakt onder fans die vinden dat het gevecht eerder als een ‘oefengevecht’ zou moeten beschouwd worden. Door al die ‘fuzz’ vond Jake Paul het nodig om een statement te maken. Hij deed dat in zijn BS-podcast, waarin hij zei dat het Tyson was die de inzet wilde verhogen. "Ik wil het even duidelijk maken… Mike Tyson wilde dat het een professioneel gevecht zou zijn," verklaarde hij. "

"Het is oorlog nu"

“Ik zei tegen Nakisa [Pauls zakenpartner en manager], als dat is wat Mike wil, dan is dat prima. Maar zorg ervoor dat als je het Mike vertelt, dat er geen terughoudendheid is. Wat er ook gebeurt, dit is nu oorlog. Als hij me neerhaalt, kan ik daar mee omgaan, maar als ik hem neerhaal, moet hij degene zijn die beslist of hij dat aankan of niet. Nu het een professioneel gevecht is en het op mijn record staat, moeten mensen niet boos zijn als ik hem KO mep. Ga dan maar wat volleybal kijken, geen boksen.”

“Dit maakt echt. Het is nu oorlog,” ging Paul verder. “Tyson is een moordenaar en hij wil me in de grond stoppen. Om een statement te maken naar de hele bokswereld dat hij nog steeds de koning van de ring is. Dat hij een jonge hengst als ik simpel onderuit kan halen. We zullen zien…”

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties