Klimaatactivist doet dappere poging om zich vast te binden op Duitse tennistoernooi maar faalt compleet Sport
Klimaatactivist doet dappere poging om zich vast te binden op Duitse tennistoernooi maar faalt compleet
Sport

Klimaatactivist doet dappere poging om zich vast te binden op Duitse tennistoernooi maar faalt compleet

De laatste maanden zien we het alsmaar vaker gebeuren dat klimaatactivisten bij professionele sporten het veld oplopen om zich vervolgens vast te binden aan een doelpaal, tennisnet of nog iets heel anders. Het idee is vooral om hierbij meer aandacht te vestigen op het klimaat want het duurt altijd wel even voor de security de betoger terug loskrijgt.

Geen succes voor de activist

In het Duitse tennistoernooi van Halle stond vandaag de finale tussen Medvedev, de nummer 1 van de wereld, en zijn Poolse uitdager Hurkacz op de planning. Op het einde van de eerste set moest er even gestopt worden omdat er wederom een klimaatactivist op het veld liep. Deze keer met een heel stuk minder succes dan zijn voorgangers.

Zo deed de man in kwestie zijn uiterste best om zich vast te maken, maar de security was er als de kippen bij en die hadden weinig zin om vervolgens een kwartier te knoeien om hem weer los te maken. Bij Play Sports toonde ze de video met wel heel toepasselijke muziek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties