Maak je klaar voor de Champions League-finale met de 6 knapste WAG’s van Liverpool en Real Madrid

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Napoleon Games

Vandaag is het eindelijk zover, dan staat de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool op de planning. Samen met Napoleon Games blikken wij vooruit op deze waanzinnige topmatch die ongetwijfeld smullen zal zijn voor elke voetbalfan. De eindeloze analyses en de honderden tactieken laten we over aan de echte experts. Wij gaan dan weer kijken naar wie de knapste WAG’s zijn van de Liverpool en Real Madrid-spelers.

Doe een gokje op winst van Real Madrid en krijg 10 keer je inzet

Nog even een bet-tip voor we beginnen met de bloedmooie WAG’s. Indien je Real Madrid-fan bent, is het absoluut de moeite om een gokje te wagen op een overwinning van Courtois & co. Op Napoleon Games heb je namelijk de ontzettend interessante aanbieding: Wed €10, win €100 als Real wint in 90 minuten. Dat doe je hier.

De mooiste WAG’s van Real Madrid

We beginnen met de WAG’s van Real Madrid. De landskampioen van Spanje is volgens de statistieken lichtjes underdog (en dat kan je een mooie winst opleveren), maar de Merengues mogen in ieder geval absoluut niet klagen met hun lieftallige en bloedmooie wederhelften. Oordeel gerust zelf:

Mishel Gerzig (25) – vriendin Thibaut Courtois

Deze Mishel hoeft wellicht geen introductie meer. Onze nationale doelman is al meer dan een jaar samen met dit prachtige, Israëlische model en er werd over Mishel ook al behoorlijk veel gezegd en geschreven in de Belgische media. De 5 jaar jongere vriendin van van Courtois zal ongetwijfeld wel bijgedragen hebben aan zijn fantastische prestaties van afgelopen seizoen.

Shalimar Heppner (27) – vriendin David Alaba

Alaba zijn eerste seizoen zit er bijna op bij Real Madrid en hij nam niet alleen zijn voetbaltalenten mee uit München maar ook zijn oogverblindende vriendin Shalima. Naast model te zijn, heeft de WAG van Alaba ook nog haar eigen online kledingwinkel. Beauty, brains en ondernemerschap dus.

Mina Bonino (28) – vriendin Federico Valverde

Ook de Uruguayaan Federico is met zijn gat in de boter gevallen en niet alleen omdat hij zijn eerste Champions League-finale ooit mag spelen. Zo is hij samen met de beeldschone Mina Bonino, een Argentijnse journaliste en presentatrice. Ongetwijfeld één van de mooiste WAG’s uit de Real Madrid selectie.

This image has an empty alt attribute; its file name is ng001_NapoleonGames_Champions_League_finale_970x90_NL-2-800x74.jpg

De mooiste WAG’s van Liverpool

De Liverpool-spelers zijn erop gebrand om een glansprestatie neer te zetten na de net gemiste Premier League-titel. Volgens de bookies zijn ze momenteel dan ook licht favoriet. Dat een deel van de selectie gesteund wordt door een prachtige WAG kan je dan weer hieronder zien.

Perrie Edwards (28) – vriendin Alex Oxlaide Chamberlain

Eigenlijk is Alex Oxlaide Chamberlain samen met de superster onder de Liverpool WAG’s. Zo heeft hij al 5 jaar een relatie met de Britse zangeres Perrie Edwards. Ze is immens populair vanwege zowel haar zang als looks. Op Instagram heeft ze dan ook een slordige 15 miljoen volgers. Dat is een stuk meer dan de gemiddelde Liverpool-voetballer.

Rebeca Tavares (27) – vrouw Fabinho

Fabinho heeft gigantisch veel steun van zijn vrouw Rebeca. Zo was zij zelf gedurende heel wat jaren een begenadigd voetbalster op het hoogste niveau. De Braziliaanse speelde zelf nog enige tijd bij de vrouwenploeg van AS Monaco. Ze hing haar voetbalschoenen echter al op 23-jarige leeftijd aan de haak toen manlief Fabinho een lucratieve transfer naar Liverpool versierde. Tegenwoordig is ze vooral influencer en WAG natuurlijk.

Rute Cardoso (25) – vriendin Diogo Jota

Over deze Portugese valt niet heel veel te vertellen behalve dat ze de ‘high school sweetheart’ van Diogo Jota is en hem overal volgt gedurende zijn hele voetbalcarrière. Ze zijn al sinds hun 15de onafscheidelijk. Op Instagram heeft deze WAG zo’n 30.000 volgers en dat heeft toch wel best veel met haar uitstraling te maken.

Bij winst van Real Madrid krijg 10 keer je inzet je terug

Niet vergeten, indien je Real Madrid-fan bent, is het absoluut de moeite om een gokje te wagen op een overwinning van Courtois & co. Op Napoleon Games heb je namelijk de ontzettend interessante aanbieding: Wed €10, win €100 als Real wint in 90 minuten. Dat doe je hier.