Mario Balotelli: “Heel de ploeg mag eens op mijn lief!” Sport
Mario Balotelli: “Heel de ploeg mag eens op mijn lief!”
Sport

Mario Balotelli: “Heel de ploeg mag eens op mijn lief!”

Mario Balotelli is toch een gulle kerel: alle mannen van Real Madrid mogen eens een ritje maken op zijn Belgisch liefje Fanny.

Al is er natuurlijk wel een voorwaarde aan verbonden: volgens de Spaanse kranten Marca en AS is 'Super Mario' er zo zeker van dat Dortmund de finale van de Champions League haalt, dat hij gezegd heeft dat de Real-spelers met zijn vriendin mogen slapen als ze de Duitsers toch nog uit het kampioenenbal knikkeren.

De kans dat Fanny, als ze al akkoord gaat met de bizarre uitspraken van haar vriendje, een nachtje met Ronaldo en co mag doorbrengen, lijkt bijzonder klein. De Koninklijke ging vorige week immers met de billen bloot in Dortmund (4-1) en zal morgenavond alles uit de kast moeten halen om toch nog een plaatsje in de finale af te dwingen.

Maar langs de andere kant is dat voor de heren van de Spaanse ploeg wel een enorme motivatie: het liefje van Balotelli is immers geen lelijke brommer en het vooruitzicht om daar eens je gang mee te mogen gaan: je weet maar nooit. Dus Fanny, zet voor alle zekerheid je glijmiddel al maar klaar want zo elf voetballerkes na elkaar… (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties