Mourinho gooit medaille in publiek en belaagt scheids in parking na verloren Europa League-finale Sport
Mourinho gooit medaille in publiek en belaagt scheids in parking na verloren Europa League-finale
Sport

Mourinho gooit medaille in publiek en belaagt scheids in parking na verloren Europa League-finale

José Mourinho en verliezen… Het is iets dat niet echt samengaat. Mourinho verloor woensdagavond de finale van de Europa League met AS Roma tegen Sevilla en hij kon de nederlaag niet verkroppen. Vooral de scheidsrechter, de Engelsman Anthony Taylor, was de kop van jut.

Alles had te maken met een fase waarbij Taylor geen penalty floot en Mourinho ervan overtuigd was dat de bal wel op de stip moest. De beelden lijken de Portugese coach gelijk te geven. Bekijk het zelf hieronder:

(lees verder onder de video)

Na de prijsuitreiking had Mourinho zijn ongenoegen al geuit door zijn medaille in het publiek te gooien, maar daar bleef het niet bij. Een stuk na middernacht gaf Mourinho Taylor nog eens de volle laag in de ondergrondse parking van het stadion. Daarbij vlogen flink wat 'kindonvriendelijke' termen in het rond. Dat Mourinho het allemaal een schande vond, was wel heel duidelijk.

(Intropic: BSR Agency en Twitter)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties