Next-gen versie van GTA V en GTA Online is nu verkrijgbaar, launch trailer vrijgegeven Sport
Next-gen versie van GTA V en GTA Online is nu verkrijgbaar, launch trailer vrijgegeven
Sport

Next-gen versie van GTA V en GTA Online is nu verkrijgbaar, launch trailer vrijgegeven

Rockstar Games brengt vandaag de langverwachte next-gen versie van GTA V en GTA Online uit.

Om de lancering te vieren is de onderstaande launch trailer vrijgegeven. Tevens zijn hieronder gameplay en vergelijkingsbeelden van GTA V op de PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X te vinden.

Tijdelijk goedkoop

Op de PlayStation 5 is GTA V voor €9,99 te koop. Dit is een ‘speciale introductieprijs’ die beschikbaar is tot en met 15 juni 2022. Daarna krijgt de game een prijskaartje van €39,99. Overigens is GTA Online voor PS Plus-leden vanaf vandaag drie maanden lang gratis.

Op de Xbox Series S en X, is GTA V ietsje duurder. Ook hier is er een ‘speciale introductieprijs’, maar dan €19,99. Vanaf 16 juni 2022 wordt ook in de Xbox Store de prijs verhoogd naar €39,99.

Drie grafische modi

Spelers kunnen GTA V op de next-gen consoles spelen in drie grafische presets namelijk Fidelity, Performance en Performance RT.

Fidelity laat de game draaien op een 4K-resolutie inclusief Ray Tracing, maar de framerate is hier 30 FPS. De framerate is hier gelijk aan de PS4 en Xbox One-versies van GTA V, alleen krijg je nu veel mooiere beelden.

Performance is een variabele resolutie van 1080p tot 4k. Hier gaat het om de game altijd op 60 FPS te laten. Als laatste is er ook een Performance RT-modus. Deze heeft opgeschaalde resolutie tot 4K, een framerate van maximaal 60 FPS en is Ray Tracing ingeschakeld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties