Niet voor broekschijters, Check hier de epische launch trailer van horrorgame The Callisto Protocol Sport
Niet voor broekschijters, Check hier de epische launch trailer van horrorgame The Callisto Protocol
Sport

Niet voor broekschijters, Check hier de epische launch trailer van horrorgame The Callisto Protocol

Hoewel het nog twee weken wachten is op de release, hebben uitgever Plaion en ontwikkelaar Striking Distance nu al de launch trailer vrijgegeven van de aankomende horrorgame The Callisto Protocol.

In de trailer krijgen we meer te zien van het verhaal wat zich afspeelt in een gevangenis op de maan van de planeet Jupiter. De hoofdpersoon is blijkbaar gecrasht op de maan en gevangen genomen door zwaarbewapende robots. De gevangenis genaamd Black Iron Prison blijkt een horror gevangenis met angstaanjagende monsters. Jij moet samen met enkele bondgenoten proberen te ontsnappen uit de gevangenis.

De game directeur van The Callisto Protocol is niemand minder dan Glen Scofield. Hij was de game directeur van Dead Space 1 tot en met 3 bij de gesloten studio Viseral Games. Hij wilde heel graag Dead Space 4 maken, maar uitgever EA gaf destijds geen groen licht omdat Dead Space 3 ondermaats had gepresteerd. Met zijn nieuwe studio Striking Distance probeert Scofiefld zijn ideeën die hij had voor Dead Space 4 uit te werken in The Callisto Protocol.

The Callisto Protocol is vanaf 2 december 2022 verkrijgbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en de PC.

Je kan The Callisto Protocol hier kopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties