Nostalgische traantjes: Ash en Pikachu gaan na 25 jaar op pensioen maar de opvolging staat al klaar Sport
Nostalgische traantjes: Ash en Pikachu gaan na 25 jaar op pensioen maar de opvolging staat al klaar
Sport

Nostalgische traantjes: Ash en Pikachu gaan na 25 jaar op pensioen maar de opvolging staat al klaar

Het is ondertussen alweer 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van Pokémon werd uitgezonden. We leerden Ash Ketchum kennen, een 10-jarig jongetje uit Pallet Town die samen met Pikachu op avontuur ging om de ultieme Pokémon-trainer te worden. Wat volgde was een gigantische hype dat zelfs de makers niet hadden verwacht.

Pokémon werd een wereldwijde hit bij kinderen en tieners met verschillende games, kaarten, films, merchandise en nog zoveel meer. Voor veel twintiger en dertigers is Pokémon dan ook pure nostalgie. Wij zijn ondertussen allemaal wat ouder maar Ash en Pikachu zijn nog steeds even fris en fruitig als 25 jaar geleden.

Nostalgische traantjes: Ash en Pikachu gaan na 25 jaar op pensioen maar de opvolging staat al klaar

Ash won een tijdje geleden voor het eerste een Pokémon league en mag zich zelfs de Wereldkampioen Pokémon noemen na winst in het 'Masters Eight'-toernooi. Bijna al zijn doelen zijn bereikt en bij The Pokémon Company vinden ze dan ook dat het tijd is om Ash en Pikachu op hun welverdiende pensioen te sturen.

Zo werd onthuld dat er een allerlaatste Pokémon-seizoen vanaf januari 2023 zal verschijnen met Ash in de hoofdrol. Dit seizoen zal 11 aflevering bevatten en dan zegt de zwartharige trainer en Pikachu vaarwel aan de kijkers. Voor heel wat fans over heel de wereld toch wel het einde van een prachtig tijdperk. Al zullen velen ongetwijfeld wel een traantje wegpinken.

Opvolging is verzekerd

Echter niet al te lang getreurd want de opvolging staat al klaar. Volgend jaar zal namelijk ook een gloednieuwe Pokémon-serie verschijnen met nieuwe trainers Liko en Roy in de hoofdrol. Deze gloednieuwe telg zal alle elementen bevatten die Pokémon al 25 jaar zo populair maakt, aldus de makers.

Er is dus een tijd van komen en gaan en de tijd van gaan is voor Ash gekomen, maar de opvolging staat al klaar.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties