OLLIE GOKT: de goktips van Clint!

Geld verdienen door Clint te lezen: het kan!

Bij Clint willen we jullie geld laten verdienen: zo zijn we. En hoe kan dat beter dan met een gokje te wagen. Wat natuurlijk al eens wil helpen is dat een ‘insider’ je een handje helpt en dat treft: bij Clint hebben we er eentje gevonden. Laten we deze persoon – die uiteraard anoniem wil blijven – Ollie noemen, een schuilnaam dat is evident. Ollie speelt ons wekelijks 3 tips door uit de catacomben of soms zelfs uit de kleedkamer. Voornamelijk gaat het om voetbal, maar niet uitsluitend. Ollie heeft een netwerk, weet je wel. In elk geval doe er jullie voordeel mee!

Tip 1

El Classico: Barcelona – Real

1

Laten we beginnen met deze klassieker. Ollie is er zeker van: de winst is voor Barça. Hoewel ze achterliggen in de competitie en de motor nog niet echt is aangeslagen, zit hier ook net de winst. Want Neymar wil er uiteraard alles aan doen om die motor te laten aanslaan, gezien een werkende motor essentieel is, zeker als er een Braziliaanse voetbalploeg mee gemoeid is. Het feit dat heel Brazilië, of zelfs heel de wereld van zijn melk is door wat er zich in het Braziliaanse luchtruim heeft afgespeeld geeft Ollie nog een bijkomende reden om Barça gewonnen te geven. Zij tellen immers maar 1 Braziliaan (Neymar) in hun kern, Real Madrid 2 (Marcelo & Casimero). En die zijn er niet met hun hoofdje bij, dat spreekt voor zich!

Zet hier je roebeltjes in en verdien 4 keer je inzet als Barcelona wint!

Tip 2

KV Mechelen – Eupen

1

Weer eentje waar Ollie zeker van is: De Kakkers (KVM) winnen. Verschillende spelers van Eupen zijn na de fenomenale en fantastische winst tegen Club Brugge immers in het Eupense nachtleven gespot. Onder meer in Café ‘Das Bratwurst’ hebben ze volgens de geruchtenmolen meerdere vaten Eupener Bier leeg gezopen. In een doorgestuurde Whatsapp van Ollie hebben we ook duidelijk Siebe Blondelle – de maker van het winnende doelpunt – herkend. De doelpuntenmaker stond in lederhosen op tafel te dansen. Ongetwijfeld komen heel wat spelers met flanellen benen en een fikse kater aan de aftrap vanavond. Makkelijk cashen dus!

Hier krijg je 2 keer je inzet als KV Mechelen wint!

Tip 3

Darmstadt – Hamburger SV

1

Hoe Ollie in godsnaam bij deze wedstrijd komt, geen idee, maar Ollie’s en god’s wegen zijn ondoorgrondelijk.

Ollie geeft hier aan dat deze wedstrijd voorbestemd is om gewonnen te worden door Darmstadt. Niet alleen is een naam als Hamburger al dramatisch voor een voetbalclub (je vraagt om uitgelachen te worden), de crisis is er ook torenhoog. De club heeft zijn 7 laatste uitduels verloren. En hoewel de naam Darmstadt minstens even belachelijk is, verkeren zij in een veel betere ‘flow’. Logischerwijs kan deze wedstrijd dan ook niet anders dan gewonnen worden door Darmstadt.

Zet je roebeltjes Hier in en krijg 2,70 keer je inzet terug!

Krijg je je winst niet op, we bezorgen jullie met plezier het adres van onze redactie.

PS. De naam van de insider is volledig uit de lucht gegrepen, zoek er verder niets achter!

Bronnen: Ollie & Photonews

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments