Oud-Heverlee Leuven strikt Kenny Thompson Sport
Oud-Heverlee Leuven strikt Kenny Thompson
Sport

Oud-Heverlee Leuven strikt Kenny Thompson

Kenny Thompson ruilt Lierse voor Oud-Heverlee Leuven. De 27-jarige linkerflankverdediger tekende een driejarig contract op Den Dreef, maakte OHL vrijdag officieel bekend.

De net 27 geworden Antwerpenaar begon zijn carrière bij Berchem Sport en stond nadien op de loonlijst van onder andere Germinal Ekeren, Germinal Beerschot en AA Gent, dat hem uitleende aan Lierse en Roeselare. De voorbije twee seizoenen speelde hij (opnieuw) bij Lierse, maar daar mag hij ondanks een nog lopend contract vertrekken.

De Leuvenaars zijn alvast in hun nopjes met hun nieuwste aanwinst. "Onze nieuwe linksachter past perfect bij OHL: Belgisch, relatief jong, een uitstekende mentaliteit en een jongen die goed ligt in de groep. Kenny brengt ook een pak ervaring mee, want hij betwistte zowat 200 wedstrijden op het hoogste niveau en hij won zowel met Germinal Beerschot als met AA Gent de Beker van België", klinkt het.

Foto: GMax

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties