Pijnlijk beelden van hoe McGregor zijn enkel breekt tijdens gevecht afgelopen nacht

Een anti-climax

Voor liefhebbers van de MMA was het normaal afgelopen nacht nog eens smullen geblazen. De ondertussen 32-jarige Conor McGregor nam het tegen Dustin Poirier. Het duo vocht in het verleden al twee keer tegen elkaar. De eerste keer won McGregor na een knockout, een klein jaartje later nam Dustin wraak.

Het gevecht bleek echter een flop van jewelste te zijn. Na amper 5 minuten in de eerste ronde ging McGregor behoorlijk pijnlijk door zijn enkel. Gebroken en het gevecht was voorbij en Poirier werd als winnaar uitgeroepen. Een anti-climax van jewelste voor alle mensen die flink wat geld hadden neergeteld om dit gevecht te kijken.

Ondanks zijn verlies had McGregor wel nog een heel grote mond. Terwijl hij nog in de ring zat, vertelde hij aan het hele stadion dat de vriendin van Poirier een hoer is die hem constant berichtjes stuurde. Er was dus nog een klein beetje animo voor de mensen met een ticket.

McGregor liet alvast weten dat het niet zo zal eindigen want hij wil nog zijn wraak nemen. Of Poirier daar ook voor staat te springen, durven we te betwijfelen. Al zullen de centjes hem misschien wel kunnen overtuigen. Zo zal Poirier enkele miljoenen dollars krijgen voor dit gevecht. McGregor zou ondanks zijn verlies dan weer 25 miljoen dollar gekregen hebben. Daarvoor willen wij ook wel eens onze enkel breken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.