Relschoppers Anderlecht krijgen 610 maanden stadionverbod Sport
Relschoppers Anderlecht krijgen 610 maanden stadionverbod
Sport

Relschoppers Anderlecht krijgen 610 maanden stadionverbod

114 leden van de harde kern van Anderlecht hebben in totaal 610 maanden stadionverbod en 33.100 euro boete gekregen voor de rellen met supporters van de Baskische club Athletic Bilbao, toen die club in februari op bezoek kwam.

De rellen vonden plaats voor de wedstrijd tussen Anderlecht en Bibao in de achtste finales van de Europa League. Een aantal supporters van de Baskische ploeg trof de leden van de harde kern van Anderlecht op de Grote Markt in Brussel.

Toen de Baskische supporters zich naar hun bussen op de Pachecolaan begaven, probeerden de Anderlecht-hooligans hen aan te vallen. De Brusselse politie moest tussenbeide komen en pakte op het Muntplein 114 hooligans op.

Er werden administratieve processen-verbaal opgemaakt en die werden doorgestuurd naar de Voetbalcel van de FOD Binnenlandse Zaken. Het is die Voetbalcel die de relschoppers in totaal 610 maanden stadionverbod en 33.100 euro boete heeft opgelegd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties