Resident Evil 4 Remake is echt, check hier de eerste angstaanjagende trailer Sport
Resident Evil 4 Remake is echt, check hier de eerste angstaanjagende trailer
Sport

Resident Evil 4 Remake is echt, check hier de eerste angstaanjagende trailer

Al twee jaar gaan er geruchten dat Capcom bezig zou zijn met een volledige moderne remake van Resident Evil 4. De geruchten blijken te kloppen, want vandaag tijdens de State of Play-presentatie is de game officieel uit de doeken gedaan met de onderstaande trailer.

Het wordt niet alleen een moderne remake, maar ook een volledige next-gen titel. Resident Evil 4 Remake verschijnt namelijk niet op de PS4 en Xbox One. De game wordt gemaakt door Capcom dev2, dit team was verantwoordelijk voor de geprezen remake van Resident Evil 2. Capcom geeft aan dat spelers kunnen uitkijken naar een ‘reimagined storyline’ van het origineel die verscheen op de Nintendo Gamecube en de PS2. Tevens krijgt deze game exclusieve PS VR 2 content op de PS5.

Het verhaal speelt zich 6 jaar na Resident Evil 2 af. Hoofdpersoon Leon S. Kennedy gaat hier op missie om de vermiste dochter van de president te redden. Zijn zoektocht brengt hem naar een Europees dorpje met een groot kasteel. Al snel blijkt dat het hier flink mis is gegaan. Leon moet de meest angstaanjagende situaties zien te overleven terwijl hij ook moet proberen om zijn missie te voltooien.

Resident Evil 4 Remake is vanaf 24 maart 2023 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X.

https://www.youtube.com/embed/W2AixBPxdAQ

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties