"Roberto Mancini nieuwe coach van Galatasaray" Sport
"Roberto Mancini nieuwe coach van Galatasaray"
Sport

"Roberto Mancini nieuwe coach van Galatasaray"

Roberto Mancini is de nieuwe trainer van de Turkse topclub Galatasaray. De Italiaan volgt in Istanboel Fatih Terim op. Dat melden verschillende Turkse media.

Mancini, die Manchester City afgelopen zomer moest verlaten, zou het aanbod van Galatasaray aanvaard hebben. Hij zou voor twee seizoenen tekenen en een jaarloon van 4,5 miljoen euro opstrijken, aldus het dagblad Milliyet. De Turkse topclub zou maandag de nieuwe trainer officieel voorstellen.

Vorige week werd Terim, nog maar een maand aan de slag bij de club van Wesley Sneijder en Didier Drogba, de laan uitgestuurd. Hij werd aangesteld als interim-coach na het vertrek van Abdullah Avci, maar kreeg de trein niet op de rails aan de Bosporus. Galatasaray staat na zes speeldagen 10e in de Turkse eerste klasse. In de Champions League liep de club twee weken geleden nog tegen een zware 1-6 pandoering tegen Real Madrid aan. De 60-jarige Terim blijft wel nog aan de slag als bondscoach van Turkije.

Belga Foto EPA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties