Schumi ontwaakt uit coma

De hoop was bijna als sneeuw voor de zon verdwenen, maar Michael Schumacher is uit zijn coma ontwaakt en verblijft momenteel in een revalidatiecentrum. Michael Schumacher, de Duitse F1-legende liep een hersentrauma op na een vreselijk skiongeval op 29 december 2013 in de Franse Alpen. Het zag er lange tijd niet goed uit voor Schumi. […]

De hoop was bijna als sneeuw voor de zon verdwenen, maar Michael Schumacher is uit zijn coma ontwaakt en verblijft momenteel in een revalidatiecentrum.
Michael Schumacher, de Duitse F1-legende liep een hersentrauma op na een vreselijk skiongeval op 29 december 2013 in de Franse Alpen. Het zag er lange tijd niet goed uit voor Schumi. Hij bleef volgens experts veel te lang in coma om ooit terug normaal te kunnen functioneren.

Maar het wonder is geschied, aldus zijn manager Sabine Kehm. Schumacher verbleef de hele tijd in Grenoble. Michael Schumacher is ontwaakt uit zijn coma en is volgens Kehm al overgebracht naar een revalidatiecentrum waar hem nog lange en zware maanden te wachten zullen staan. (IR)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments