Tennisbelofte maakt het punt van het jaar (video)

Geweldig moment tijdens het ATP-tornooi in Basel, Zwitserland: een 21-jarige belofte scoort zo maar eventjes hét punt van het jaar, wanneer hij de bal slinks achter zijn benen door speelt. Grigor Dimitrov, een Bulgaarse tennisser, kreeg Viktor Troicki voorgeschoteld op het Indoor ATP tornooi in Basel. Tijdens de match kreeg hij deze geniale ingeving: hij […]

Geweldig moment tijdens het ATP-tornooi in Basel, Zwitserland: een 21-jarige belofte scoort zo maar eventjes hét punt van het jaar, wanneer hij de bal slinks achter zijn benen door speelt.
Grigor Dimitrov, een Bulgaarse tennisser, kreeg Viktor Troicki voorgeschoteld op het Indoor ATP tornooi in Basel. Tijdens de match kreeg hij deze geniale ingeving: hij speelde de bal achter zijn benen door, waardoor Troicki niet meer bij de bal kon. Dimitrov won de match met 6-3 en 6-2.

Alhoewel de Bulgaar nog geen enkel tornooi won in zijn professionele carrière, was hij bij de junioren een grote belofte: hij veroverde zowel op Wimbledon als de US Open de titel in het enkelspel. (KA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.