The Mountain (147 kg) zijn bokscarrière is gestart en hij maakte brandhout van zijn tegenstander

The Mountain maakte er snel korte metten mee

Hafthor Julius Björnsson, ook wel gekend als The Mountain uit Game of Thrones, is een behoorlijk stevige kerel. De voormalige sterkste man ter wereld was de laatste maanden keihard aan het trainen voor een boksmatch tegen die Eddie Hall, een andere beer die ook al eens de sterkste man ooit was.

Ontzettend kort gevecht

Dat gevecht werd verplaatste naar maart 2022 wegens een biceps blessure van Eddie Hall. Maar afgelopen nacht nam hij het dan maar op tegen een zekere Devon Larratt. Blijkbaar één van de sterkste armworstelaars ter wereld. The Mountain had echt naar dit gevecht toegeleefd en was maar liefst 50 kg afgevallen voor dit gevecht. En hij weegt nu nog altijd 147 kg.

Zijn eerste boksmatch ooit was duidelijk een opwarmertje voor Hafthor. Zijn tegenstander hield het nog niet één ronde vol en na 2 minuten vond de scheidsrechter dat het wel genoeg was omdat Devon Larratt zich eigenlijk gewoon niet kon verweren.

De bokscarrière van The Mountain is dus officieel van start gegaan. De hoogtepunten van zijn eerste gevecht zie je hieronder. Het wordt nu toeleven naar dat grote gevecht tegen Eddie ‘The Beast’ Hall. Hopelijk kan hij zich wat meer verweren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.