Trust kondigt de Muta Wireless controller aan, compatibel met de PC, smartphones en Nintendo Switch Sport
Trust kondigt de Muta Wireless controller aan, compatibel met de PC, smartphones en Nintendo Switch
Sport

Trust kondigt de Muta Wireless controller aan, compatibel met de PC, smartphones en Nintendo Switch

Trust heeft vandaag de Muta en Muta Wireless controllers aangekondigd. Deze controllers zijn per direct verkrijgbaar voor respectievelijk €29,99 en €39,99. Deze controllers zijn gemaakt van 75% gerecycled plastic.

De prijzen zijn behoorlijk gunstig als je kijkt naar wat je krijgt in functionaliteit. Zo krijg je een set aan verschillende D-pads bij je aankoop. Vaak vallen third party controllers tegen, omdat de D-pad niet echt geschikt zijn voor 2D of fighting games. Bij de Muta-controller krijg je drie soorten D-pads in de doos zodat je zelf de controller naar wens kan configureren.

De Muta PC controller voor €29,99 is een bedrade controller voor zo min mogelijk latency. Deze is plug & Play te gebruiken voor het spelen van games op je PC.

De Muta Wireless kan op drie manieren aangesloten worden namelijk bedraad, bluetooth en via de bijgeleverde low latency USB dongle. De Muta Wireless is bovendien compatible met de PC, iOS, Android en de Nintendo Switch. De controller heeft net als de Nintendo Switch Pro-controller ondersteuning voor gyro. De controller gaat draadloos 10 uur lang meer op één lading.

De Trust Muta controllers zijn nu beschikbaar in de winkels. Bekijk hieronder de onthullingstrailer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties