Valse start voor New York Knicks in tweede ronde play-offs Sport
Valse start voor New York Knicks in tweede ronde play-offs
Sport

Valse start voor New York Knicks in tweede ronde play-offs

De New York Knicks zijn slecht aan de tweede ronde van de play-offs in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA) begonnen.

In hun openingswedstrijd in de halve finales van de conferences gingen ze in eigen huis met 95-102 onderuit tegen Indiana Pacers. David West en Paul George waren met respectievelijk 20 en 19 punten de uitblinkers voor de Pacers in Madison Square Garden.

De wedstrijden worden gespeeld naar een best-of-seven. De ploeg die het eerst vier keer wint, stoot door naar de finale van de Eastern Conference waarin ze het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Miami Heat en Chicago Bulls.

In de tweede ronde van de Western Conference won Oklahoma City Thunder het eerste duel tegen Memphis Grizzlies met 93-91. Kevin Durant was goed voor 35 punten. In de andere halve finale van de Western Conference nemen San Antonio Spurs en Golden State Warriors het tegen elkaar op.

Belga Foto EPA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties