Waanzinnige Ronaldo-gekte in Iran! CR7 vraagt zelf aan fans om nachtrust niet te verstoren Sport
Waanzinnige Ronaldo-gekte in Iran! CR7 vraagt zelf aan fans om nachtrust niet te verstoren
Sport

Waanzinnige Ronaldo-gekte in Iran! CR7 vraagt zelf aan fans om nachtrust niet te verstoren

De Ronaldo-gekte heeft weer een nieuw hoogtepunt bereikt. De Portugese superster speelt dinsdagavond (19/09) met zijn team Al-Nassr in de Aziatische/Australische Champions League tegen Persepolis, in Teheran, de hoofdstad van Iran. En de fans worden daar compleet gek…

Er doken al beelden op van supporters die achter de teambus van Al-Nassr lopen, en nu werden er op X ook filmpjes gedeeld van fans die kamperen bij het hotel waar Ronaldo en zijn ploegmaats verblijven. Het verstoorde de nachtrust van CR7, die zelf voor het raam ging staan en op een sympathieke manier duidelijk maakte dat hij wilde slapen.

Bij aankomst op de luchthaven kreeg Ronaldo trouwens een traditioneel Perzisch tapijt cadeau en alle spelers van Al-Nassr een… SIM-kaart. Hiermee kunnen ze zonder beperking op het internet, iets waar de Iraanse bevolking niet van kan genieten. Duizenden websites en vele sociale media worden immers door de overheid geblokkeerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties