Wereldgoal! Wesley Hoedt scoort niet alleen (opnieuw) bij Emma, maar ook op het veld Sport
Sport

Onlangs was er het goede nieuws te melden dat Wesley Hoedt en Emma Heesters weer een koppel vormen. Hip hip! Het blijkt ook op het voetbalveld een impact te hebben op Hoedt, die werkelijk een wereldgoal maakte voor Watford.

Gisteren (02/12) heeft Watford een uitwedstrijd gespeeld tegen Hull City en met 1-2 gewonnen. Edo Kayembe, voorheen ook bij Anderlecht, opende de score voor Watford in de achtste minuut. Slechts twee minuten later trok Scott Twine de stand gelijk. Maar in de 74e minuut beleefde Wesley Hoedt zijn moment de gloire.

De Nederlandse verdediger, ooit nog aan de slag bij Antwerp en Anderlecht, merkte op dat de doelman van Hull ver uit zijn doel stond. Met een briljante ingeving besloot Hoedt de keeper vanaf meer dan vijftig meter afstand te lobben, en met succes. Een wereldgoal! Hoedt, de held van de wedstrijd, scoorde zo zijn tweede doelpunt van het seizoen.