YouTube-eikel Jake Paul slaat MMA-vechter Ben Askren in eerste ronde KO, maar er zit een reukje aan

Het ging heel snel

Wij zitten niet dagelijks te kijken naar de meest populaire YouTubers, maar er is eentje die we echt niet kunnen uitstaan en dat is Jake Paul. Wonderbaarlijk genoeg heeft hij meer dan 20 miljoen abonnees op YouTube, maar net zoals honderden miljoenen mensen vinden wij Jake gewoon een complete idioot.

Jake Paul slaat MMA-vechter in eerste ronde K.O.

Zo is Jake Paul vooral bekend omdat hij mensen steeds belachelijk wil maken en er ook een sport van maakt om geld te verdienen aan zijn naïeve fans. Tegenwoordig is hij ook een ‘professionele’ bokser zoals hij het zelf noemt. Dat houdt in dat hij voor enkele miljoenen euro’s de ring in stapt en het tegen andere YouTubers opneemt.

Hij deed tot gisteren reeds de volle twee gevechten en won ze beide. Dat was dus tegen YouTubers die tot vorig jaar nog nooit een bokshandschoen van dichtbij hadden gezien. Niet per se een wereldprestatie van Jake dus. Afgelopen nacht nam hij het echter op tegen voormalig MMA vechter Ben Askren. Eindelijk een echte test zou je denken.

Het ging veel sneller dan verwacht. Amper na een minuutje lag Askren al tegen het canvas en werd Paul tot winnaar uitgeroepen. Volgens sommige kenners verdacht snel. Iemand die jaren in de MMA zit, zou een betere verdediging moeten hebben, wordt er nu vaak gezegd.

Ben Askren kreeg voor een minuutje in de ring te staan wel zo’n 500.000 euro. Er gaan nu ook al beelden de ronde waar hij eigenlijk perfect in orde is en met een grote glimlach het stadion verliet. Heeft hij echt zijn uiterste best gedaan om te winnen?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments