‘YouTube-idioot’ Logan Paul bleef 8 rondjes rechtstaan tegen bokslegende Floyd Mayweather

Het werd een gelijkspel

Afgelopen nacht stond een demonstratiewedstrijd op de planning tussen YouTuber Logan Paul en de ongeslagen bokslegende Floyd Mayweather. Ondanks dat Logan een gigantisch voordeel heeft omdat hij maar 26 jaar is, een stuk groter is en maar liefst 20 kg meer weegt dan de 44-jarige Floyd ging iedereen er toch vanuit dat Mayweather makkelijk zou winnen. Logan heeft wel 20 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal, maar hij wordt vaak een idioot genoemd door het opschepperige gedrag van hem en zijn broer.

Een gevecht dat gaat om absurd veel geld

Na 8 ronde boksen was er geen verdict gevallen en stond YouTuber Logan Paul nog altijd recht. Er werd hierna besloten dat de wedstrijd eindigde op een split decision, een gelijkspel dus. Floyd zei achteraf dat hij redelijk verrast was door de bokskwaliteiten van Logan: “Hij was beter dan ik dacht en weet hoe hij zijn gewicht in zijn voordeel moet gebruiken. Hij is een hele taaie concurrent. Hij heeft me echt verrast vanavond.”

Mayweather zal ongetwijfeld veel liever gewonnen hebben afgelopen nacht, maar wanneer je weet dat hij voor deze 8 rondes maar liefst 80 miljoen euro op zijn rekening gestort krijgt dan kan hij ongetwijfeld wel leven met dit gelijkspel. Zoveel geld kon Floyd niet laten liggen voor zo’n makkelijk gevecht, zei hij vooraf.

Logan Paul zou dan weer op zijn beurt ongeveer 17 miljoen verdiend hebben aan dit gevecht. Een heel stuk minder dan Mayweather, maar nog steeds een meer dan aardig bedrag voor een avondje hard werken.

Hieronder kan je de highlights bekijken

Floyd is nog altijd pijlsnel

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments