Zo gaat dat in Saudi-Arabië: Fabinho krijgt Rolex van fan na debuut voor Al-Ittihad Sport
Zo gaat dat in Saudi-Arabië: Fabinho krijgt Rolex van fan na debuut voor Al-Ittihad
Sport

Zo gaat dat in Saudi-Arabië: Fabinho krijgt Rolex van fan na debuut voor Al-Ittihad

Veelzeggende beelden. Fabinho (29), die begin augustus voor 47 miljoen euro van Liverpool naar Al-Ittihad verhuisde, ontving na zijn debuut een Rolex van een fan als blijk van waardering voor zijn sterke prestatie. Zelfs hij, als winnaar van de Champions League, Premier League en Braziliaans international, was enigszins verrast door dit gebaar.

Op 1 augustus verruilde Fabinho Liverpool voor Al-Ittihad en dit leverde 'The Reds' ongeveer 47 miljoen euro op. De Braziliaanse middenvelder maakte zijn eerste optreden voor de club, waar ook recentelijk Karim Benzema, N'Golo Kanté en Jota zijn gaan spelen. Het was een succesvol debuut, waarbij de regerend landskampioen met 0-3 won van Al-Raed.

Dit positieve debuut kreeg een onverwachte wending. Na de wedstrijd werd Fabinho op weg naar de spelersbus benaderd door een Saudische fan. De fan overhandigde de Braziliaan een horloge om zijn rechterpols, een Rolex zo bleek. Fabinho, die als winnaar van de Champions League, Premier League en Braziliaans international toch wel wat gewend is, keek vol verbazing naar de gulle schenker. "Echt waar? Hartelijk dank," reageerde hij, terwijl de man met gebaren duidelijk maakte dat het horloge nu van de voetballer is. Die was zo onder de indruk dat hij het horloge liet vallen, zonder enige schade evenwel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties